Časopis Entrepreneur vyhlásil RE/MAX za najrýchlejšie rastúcu franšízingovú značku v oblasti realít.

Publikované: Utorok, 10 Apríl, 2018 - 13:26, Jason Lindaman

Spoločnosť DENVER - RE/MAX, LLC, globálny realitný franšízor z Denveru, je opäť najrýchlejšie rastúcou franšízou v oblasti realít na svete podľa časopisu Entrepreneur “2018 Top Fastest Growing Franchises.“

Medzi 150 franšízami sa spoločnosť RE/MAX umiestnila na celkovom 12. mieste, čo je najvyššie medzi všetkými franšízami v oblasti realít a je to už piaty rok po sebe , čo bol tento franšízor zaradený do výročného zoznamu. Spoločnosť RE/MAX bola v roku 2017 umiestnená na 15. priečke, v roku 2016 na 17. , v roku 2015 na 45. a v roku 2014 na 16. priečke.

"Spoločnosť RE/MAX začala v roku 1973 revolúciu, v ktorej stále pokračujeme," povedal CEO RE/MAX Adam Contos. "Vyrástli sme do celosvetovej siete, ktorá nemá konkurenciu vo viac ako 100 krajinách a teritóriách. Sme hrdí na to, že sme opäť boli označení za najrýchlejšie sa rozvíjajúcu franšízingovú značku v oblasti realít v časopise Entrepreneur "

Entrepreneur publikoval svoj najnovší “Fastest Growing“ zoznam vo svojom februárovom vydaní, ktorý nadväzuje na každoročný prieskum “Franchise 500“, ktorý vyšiel minulý mesiac. O celkovo 39. každoročné hodnotenie sa uchádzalo vyše 1000 franšízorov. RE/MAX sa celkovo vyšplhal o 5 priečok a v prieskume skončil na piatej priečke. Je to najvyššie hodnotenie, aké RE/MAX dosiahol, oproti 10. priečke v roku 2017, 21. priečke v roku 2016 a 75. priečke v roku 2015. Iba McDonald’¨s, 7-11 Inc., Dunkin’ Donuts a UPS Store sa umiestnili vyššie. RE/MAX sa takto 15. krát za 19 rokov umiestnil najlepšie spomedzi všetkých franšízorov v oblasti realít v tomto prieskume.

RE/MAX pôsobí vo viac krajinách a teritóriách ako akákoľvek iná realitná značka. Z jednej kancelárie, ktorá sa otvorila v roku 1973 v Denveri, Colo., sa spoločnosť RE/ MAX rozrástla do celosvetovej siete nehnuteľností s viac ako 115 000 predajnými partnermi vo viac ako 100 krajinách a územiach. Spoločnosť RE/MAX bola deviaty rok po sebe poprednou realitnou franšízou v prieskume Franchise Times Top 200 + ® z roku 2017 a bola vyhlásená za najlepšiu franšízu v oblasti realít v zozname Entrepreneur's Top Global Franchises.

Časopis Entrepreneur vyhlásil RE/MAX za najrýchlejšie rastúcu franšízingovú značku v oblasti realít.

 

O sieti RE/MAX

Spoločnosť RE/MAX založili v roku 1973 Dave a Gail Liniger. Spoločnosť si zachovala inovatívnu podnikateľskú kultúru, ktorá poskytuje maklérom a franšízistom možnosť flexibilne a nezávisle prevádzkovať svoju realitnú kanceláriu. Viac ako 115 000 maklérov poskytuje spoločnosti RE/MAX celosvetový dosah na viac ako 100 krajinách a územiach. Nikto nepredáva viac nehnuteľností ako RE/MAX, ak berieme do úvahy počet predaných rezidenčných nehnuteľností. Spoločnosť RE/MAX, LLC, ktorá je jedným z popredných svetových realitných franšízorov, je 100% dcérskou spoločnosťou spoločnosti RMCO, LLC, ktorú riadi a spravuje spoločnosť RE/MAX Holdings, Inc. (NYSE: RMAX). Realitní makléri RE/MAX sú hrdými členmi komunít, v ktorých žijú a pracujú. Spoločnosť RE/MAX je hrdá na to, že vyzbierala viac ako 167 miliónov dolárov pre Children’s Miracle Network Hospitals® a ďalšie charity. Viac informácií o spoločnosti RE/MAX a o nehnuteľnostiach a makléroch vo vašej komunite nájdete na stránke www.remax.com. Najnovšie správy o RE/MAX nájdete na adrese www.remax.com/newsroom

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

 

Jason Lindaman

Sr. Public Relations Manager, RE/MAX