Kúpim byt vo vašom vchode -platba v hotovosti

Publikované: Utorok, 28 Jún, 2016 - 09:57, Mgr. Martin Dlugolinský

Poznáte tie papieriky v schránkach alebo nalepené na vchodoch vašich bytových domov? "KÚPIM BYT VO VAŠOM VCHODE - PLATBA V HOTOVOSTI" - alebo podobné. Minule prišla do kancelárie milá pani a mala v ruke takýto papierik.

Najprv sa rozčuľovala: "Čo sú to za hlúpi makléri, čo stále dookola lepia tieto papieriky. Veď dnes už každý somár vygoogli telefónne číslo a keď zistí, že je to realiťák, tak zrejme je zaradený medzi podvodníkov a už mu nikdy nezavolá."
Ja na to: "Pani zlatá, to sú makléri, ktorí nevedia nič o serióznom podnikaní v realitách, tiež nevedia nič o marketingu a toto robia preto lebo sú už zúfalí a nevedia kadiaľ vlastne vedie ich cesta. Okrem toho túto prácu len skúšajú a dnes sú v jednej kancelárií a zajtra to skúšajú v druhej kancelárií a tak to s nimi ide, až kým "neskapú." "
A ešte sa jej pýtam: "Čo poviete svojim známym o týchto tzv. makléroch? Odporučíte ich niekomu?
Ona sa smeje: "Áno - svojim nepriateľom" - zasmiali sme sa.
Ona sa pýta: "Čo alebo kto ich k tomu vedie?"
Ja na to: "Najhoršie je to, že ich to musel niekto naučiť. Asi tá konkrétna realitná kancelária má "dobrého" mentora, riaditeľa alebo majiteľa, alebo všetko v jednej osobe" - smejem sa,
Odpovedá: "Veru, to si ani majiteľ neuvedomuje, že sa odpisuje? Veď aj keď mu vyjde jeden z desiatich, tak to vedie k zániku takejto kancelárie".
Tak sme si ešte chvíľku pokecali a dohodli sme sa na predaji jej bytu.

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

 

Ing. Mgr. Martin DlugolinskýMajiteľ realitnej kancelárie RE/MAX Benard, Poprad

V realitách pôsobím od r. 2000. Moja kancelária RE/MAX Benard a môj tím patrí dlhoročne medzi špičku Slovenska v sieti RE/MAX. Špecializujeme sa na východné Slovensko a to hlavne na tieto lokality: Poprad - Tatry, Spiš, Zamagurie a Košice.