Podnikajte s nami – férovo a otvorene!

Publikované: Utorok, 14 August, 2018 - 14:29, Podnikajte s nami – férovo a otvorene

Vedeli ste, že ak si v RE/MAX otvoríte svoju vlastnú realitnú kanceláriu zažijete iba férový prístup? Možno sa vám tieto slová zdajú ako suchá fráza, avšak skutočnosť naozaj tieto slová potvrdzuje. Skúste sa opýtať našich franšízistov a oni vám povedia, že fair play a otvorenosť sú zásady, ktoré máme nielen napísané, ale ktoré aj skutočne dodržiavame. Ich príbehy, skúsenosti a referencie o tom plnohodnotne svedčia.

Našimi základnými hodnotami je neskreslené informovanie a rokovanie na rovinu. V zásade sa nám naozaj nevyplatí zavádzať vás, sľubovať hory doly ani vás vodiť za nos, pretože naozaj dobrú a bezproblémovú spoluprácu a dosiahnutie spoločných cieľov dosiahneme iba vtedy, ak si na stôl vyložíme všetky karty. Ak sa v poslednom čase hovorí o slušnosti musíme povedať, že aj pre nás je slušné a proklientske správanie jedným z nosných pilierov, ktoré pevne držia našu realitnú sieť.

 

Podnikajte s nami – férovo a otvorene

Dodržiavame etické zásady

Férovosť a otvorenosť pre nás znamená dodržiavanie etických zásad. Sieť realitných kancelárií RE/MAX koná v súlade s etickým kódexom, ktorý sa okrem iného týka špeciálne etiky osôb, ktoré sa nachádzajú v našom systéme, etiky franšízistu a vedúceho franšízistu a etiky realitného makléra.

Etický kódex RE/MAX určuje spoločné pravidlá, štandardy a postupy tak, aby boli našim klientom poskytované profesionálne, komplexné a spoľahlivé služby na Slovensku.

Pre vás, ako nášho budúceho kolegu máme prichystaný prepracovaný systém, ktorý ruka v ruke kráča s etikou a morálkou, ktorá je nielen v spoločnosti, ale aj v podnikaní nevyhnutnosťou a akousi nálepkou, ktorá označuje naozaj profesionálnu, proklientsku a slušnú firmu.

Byť fér a otvorený je prejav nášho cítenia navonok aj vo vnútri spoločnosti. S nami máte istotu, že vám povieme všetky informácie, ktoré budete potrebovať pred tým, než sa rozhodnete podnikať pod našou značkou.

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.