Podnikať pod svetovou značkou je určite lákavá príležitosť... Nielen pre franšízistu.

Publikované: Štvrtok, 19 November, 2015 - 10:47, RE/MAX NAMAX, Nové Mesto nad Váhom

Osvedčené postupy, fungujúca koncepcia, trvalé dodržiavanie zásad v obchodnom styku, dlhoročné skúsenosti, silný spoločný marketing, fungujúca podpora a vzdelávanie, celoslovenský a dokonca celosvetový dosah v spojení s nasadením vlastných znalostí, odhodlania, vytrvalosti a systematickosti, prináša svoje ovocie.

 

 

Samozrejme, rozhodnutie začať znamená aj veľké riziko, ako franšízista dostanete obrazne povedané do ruky mapu, dozviete sa akým smerom sa vybrať, ale je iba na vás akú cestu si vyberiete a za aký čas cieľ dosiahnete, prípadne či ho vôbec niekedy dosiahnete. Trvalé dosahovanie výsledkov je ale vždy výsledkom spojenia odhodlania, cieľavedomosti, systematickej aktívnej práce a investícii.

 

Práve spomínané investície sú často prekážkou. Nie každý, kto je schopný dosiahnuť cieľ sa odhodlá ísť do rizika, prípadne nemá k dispozícii potrebnú hotovosť. A pôžičku „na nápad a odhodlanie“ vám dnes na Slovensku málo kto dá.

 

Práve pre takýchto ľudí je tu však príležitosť, ktorá vás bude stáť podstatne menej, menej po finančnej stránke! Tie najvýznamnejšie investície na začiatok podnikania v oblasti realít pod značkou RE/MAX sme už vykonali „na náš účet“ a všetkých vás, šikovných, odhodlaných, cieľavedomých s chuťou začať podnikať alebo svoje podnikanie rozšíriť, pozývame podieľať sa s nami na spoločnom úspechu!

 

Bližšie informácie vám radi poskytneme, neváhajte nás kontaktovať, či už telefonicky alebo e-mailom.

 

Stanislava Zamcová, Riaditeľ realitnej kancelárie RE/MAX NAMAX, tel. č.: 0908 593 283, e-mail: stanislava.zamcova@re-max.sk

Miroslav Švehla, Majiteľ realitnej kancelárie RE/MAX NAMAX, tel. č.: 0908 513 793, e-mail: miroslav.svehla@re-max.sk

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX NAMAXRealitná kancelária RE/MAX NAMAX, Nové Mesto nad Váhom

Profesionálny a korektný prístup,
pravidelne preškolovanie maklérov,
bezplatné konzultácie a poradenstvo.