Rekordný začiatok roku pre RE/MAX

Publikované: Piatok, 21 Apríl, 2017 - 13:43, RE/MAX Slovakia

Spoločnosť RE/MAX Slovakia zverejnila svoje výsledky za prvý štvrťrok 2017. Prvýkrát vo svojej histórii na slovenskom trhu sa jej podarilo v dosiahnutých tržbách prekonať magickú hranicu 1 milión EUR, čo predstavuje nárast viac ako 25% v porovnaní s rovnakým obdobím v predchádzajúcom roku. Realitní makléri RE/MAX obslúžili viac ako tisícku klientov a predali nehnuteľnosti v hodnote presahujúcej 33 miliónov EUR.

„Úspešný vstup do roku 2017 pripisujem viacerým faktorom. Realitný trh je naďalej veľmi živý, hypotéky sú aj napriek deklarovaným obmedzeniam naďalej veľmi dostupné. Zároveň neustále pracujeme na zvyšovaní kvality našich služieb, vzdelávaní realitných maklérov a budovaní distribúcie vo všetkých slovenských mestách“ uviedol Richard Churý, Regionálny riaditeľ RE/MAX Slovensko.

realitný trh 2017

Richard Churý predpokladá pokračovanie uvedeného trendu počas celého roka 2017, keď sa tržby RE/MAX môžu priblížiť k 5 miliónom EUR. „Chceme potvrdiť pozíciu jednotky na trhu a aj tento rok priniesť niekoľko kvalitatívnych noviniek v práci realitných maklérov. Takisto budeme rozvíjať unikátny produkt pre financovanie kúpy nehnuteľností Hypotéka Plus. Tento produkt je na trhu iba 3 mesiace, avšak už teraz môžem potvrdiť jeho úspech. V súčasnosti pomáhame viac ako 100 klientom nájsť lepšie a rýchlejšie financovanie kúpy nehnuteľnosti, ako ponúka bežný trh.“ dodáva Churý.

 

© RE/MAX je medzinárodná sieť finančne a právne nezávislých franšízingových kancelárií, ktoré ponúkajú širokú škálu realitných a realokačných služieb. Na Slovensku poskytuje profesionálne služby 44 kancelárii a 220 realitných maklérov.

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!