Ste predurčený stať sa úspešným realitným maklérom?

Publikované: Utorok, 9 Máj, 2017 - 10:12, Henrieta Borowiecka

Je to tak, že znamenie, v ktorom sme sa narodili, ovplyvňuje aj naše správanie, alebo nám dáva do vienka danosti, ktoré nám umožňujú úspešne vykonávať istú činnosť? Asi na tomto tvrdení bude časť pravdy.

Prednedávnom ma zaujal jeden krátky článok, ktorý rozoberal, ako sa k hypotékam stavajú jednotlivé znamenia zverokruhu. To ma inšpirovalo natoľko, že som sa rozhodla urobiť malý prieskum v našej sieti RE/MAX a zistiť, ktoré znamenia zverokruhu patria medzi najúspešnejších maklérov a na prácu maklérov sú tak povediac predurčení.

Definitívne medzi našimi najúspešnejšími maklérmi dominujú 4 znamenia: Vodnár, Váhy, Lev a Baran. Prečo je to tak? Aké sú to teda vlastnosti a čo makléra predurčuje k úspechu? Dospela som k záveru, že všetky tieto znamenia majú niečo spoločné a to, že radi pracujú s ľuďmi. Ale poďme pekne poporiadku a pozrime sa, aké sú to vlastnosti, ktoré by mal mať kvalitný realitný maklér.

Tak napríklad Lev miluje prácu s ľuďmi, pričom s láskou inšpiruje ostatných a tým potvrdzuje, že patrí medzi najlepších. Je neúnavný, kreatívny, verí vo svoje schopnosti a nasleduje svoje vytýčené ciele. Takisto Vodnár ako vrodený obchodník, kreatívny, veselý človek je stvorený pre prácu s ľuďmi. A čo Váhy? Tie rady pracujú s ľuďmi, disponujú dochvíľnosťou, precíznosťou a so svojim šarmom a diplomaciou im málokto odolá. Štvoricu najúspešnejších obchodníkov dopĺňa Baran – bojovník, ktorý miluje každú výzvu a dychtivo dosahuje svoje ciele.

najproduktivnejsi makleri podla znamenia

Takže milí Vodnári, Váhy, Levi, či Barani, ak ste ešte nenašli prácu vašich snov a hľadáte povolanie, v ktorom by ste sa mohli naplno realizovať , možno práve kariéra realitného makléra by mohla byť pre vás ako stvorená. Základom je, ak svoju prácu robíte radi, naplno a celým srdcom, no a úspech – ten na seba nenechá dlho čakať. 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

Mgr. Henrieta BorowieckaOperation & Marketing Director

Henrieta Borowiecka je ako člen tímu RE/MAX Slovakia od roku 2015 zodpovedná za marketingovú podporu a znalosť značky RE/MAX, PR komunikáciu, dizajn web stránok, osobný marketing maklérov, organizáciu firemných školení a program odporúčaných dodávateľov.