Vzdelávajte sa a zarábajte viac!

Publikované: Utorok, 20 November, 2018 - 12:35, RE/MAX Slovakia

“Vzdelávanie nemá konca. Nie je to o tom, že prečítate knihu, prejdete testom, alebo ukončíte vzdelanie. Celý život, od momentu narodenia až do smrti, je procesom vzdelávania.”

 

Autorom tejto myšlienky je indický filozof a básnik Jiddu Krishnamurti, ktorý svoj úspech a ideológiu postavil na neustálom vzdelávaní sa. Aj my v RE/MAX sa v rámci našej firemnej kultúry a filozofie opierame o túto ideu, pretože si myslíme, že sebarealizácia, pravidelné a permanentné vzdelávanie či rozširovanie odborných i všeobecných obzorov, sa v budúcnosti môžu pretaviť do vyššieho osobného, a koniec koncov, aj finančného ohodnotenia.

 

 

Jedným z našich najznámejších benefitov, ktoré ponúkame pre našich franšízistov a realitných maklérov je vzdelávanie, ktoré prebieha od vstupných školení a mentoringu, cez operatívne a strategické porady či brainstormingy, až po rôzne kurzy, školenia a konferencie, ktoré organizujeme v rámci našej Realitnej akadémie.

 

Ako funguje RX Akadémia?

 

RX Akadémia má v ponuke široké portfólio prezentačných kurzov, ako sú školenia, workshopy, tréningy a semináre zamerané na obchodné zručnosti realitných maklérov, realitných asistentov, office manažérov, majiteľov (franšízistov) a manažérov realitných kancelárií. Okrem kvalitných školiteľov, trénerov a mentorov používame moderné nástroje vzdelávania, ako napríklad webináre, e-learningové kurzy, testy, videá a iné online nástroje, s cieľom zvýšiť efektivitu kurzov, šetriť čas a peniaze účastníkov.

 

Táto forma vzdelávania je ušitá na mieru všetkým, ktorí chcú byť vo svojej realitnej praxi úspešní a ktorí chcú byť pri pohľade na realitný trh neustále „v obraze“. Témy, ktoré sú náplňou školení a kurzov, majú za spoločný cieľ čo najlepšie uspokojovať potreby klientov, vedieť im vždy pomôcť, relevantne odpovedať na ich (mnohokrát zložité) otázky, starať sa o nich a zabezpečovať pre nich bezpečný predaj, kúpu alebo prenájom nehnuteľností. V neposlednom rade sa v rámci Realitnej akadémie kladie dôraz na osvojenie a dodržiavanie etického kódexu realitného makléra, zdokonaľovanie predajných zručností, ako aj skvalitnenie komunikácie na internej a predovšetkým externej úrovni.

 

Realitná akadémia nie je iba o suchej teórii! U nás sa vzdeláva na základe praktických skúseností, ktoré sú pre našu sebarealizáciu kľúčové.

 

 

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.