Začnite písať svoj vlastný príbeh s naším know-how!

Publikované: Utorok, 12 Jún, 2018 - 11:06, RE/MAX Slovakia

Každý z nás veľmi dobre vie, že na začiatku všetkého je nejaký príbeh. S podnikaním je to takisto. Firmy a značky sú špecifické, každá z nich má svoju genézu, svoje čaro a príbeh, ktorý sa postupne má stať bestsellerom alebo filmovým trhákom. Pri písaní príbehu musíte mať námet – v našom prípade je to know-how.

Výhodou pre vás môže byť to, že svoj príbeh nemusíte len písať, ale môžete ho aj reálne žiť. Teda stanete sa režisérom a zároveň si zahráte hlavnú úlohu vo svojom vlastnom filme. S nami začnete nakrúcať od začiatku a nebudete na podnikanie sami! Budeme sa spolupodieľať na písaní scenára a celý čas budeme poruke. Maximálna podpora, sila značky, férovosť a otvorenosť budú neodmysliteľnými rekvizitami, s ktorými budete môcť kedykoľvek rátať. Vo vašom príbehu budete ako franšízista v RE/MAX pracovať pre seba a nie pre iných. Hlavnou postavou budete stále vy, a tie vedľajšie si časom obsadíte sami.

 

Ako sa vám páči takáto predstava?

Chceli by ste sa stať hviezdou, ale máte obavy vstúpiť do sveta realitnej brandže? S nami sa nemusíte báť! Sme partnerom na správnom mieste a lídrom na trhu s nehnuteľnosťami. Pomôžeme vám nielen na začiatku, ale budeme s vami aj vtedy, keď to budete potrebovať. Stačí sa prihlásiť na kasting, na ktorom hneď dostanete hlavnú rolu, a to bez toho, aby ste mali nejaké skúsenosti v oblasti realít!

Stanete sa známym vďaka silnej značke RE/MAX, ktorú pozná 8 z 10 Slovákov. Ľudia vás budú poznať a ak budete dostatočne motivovaní a usilovní, vaše podnikanie vám prinesie nielen finančnú nezávislosť, ale aj pocit radosti a uspokojenia z toho, že pomôžete ľuďom predať nehnuteľnosť alebo kúpiť ich vysnívaný domov. Začnite písať svoj vlastný príbeh, siahnite po výhodnej franšíze a postarajte sa o úspešný priebeh vášho podnikania, ktorý sa raz skončí happy endom! Vybudujete si svoj vlastný tím, ktorý bude smerovať k spoločnému cieľu. Pretože realitný trh na Slovensku v budúcnosti porastie. Buďte pri tom!

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.