Chcete viac dovolenky? Zmeňte job!

Publikované: Štvrtok, 12 September, 2019 - 13:29,

 

Patríte k ľuďom, ktorí túžia mať častejšie dovolenku?

Chceli by ste mať viac voľna a okrem práci sa viac venovať sebe, rodine či priateľom?

Možno aj vy máte prácu, ktorá vám počas jedného roka dovolí čerpať 20 alebo 25 dní dovolenky. Pre mnohých je to málo, avšak nájdu sa aj takí, ktorým to stačí.

Ak si chcete užiť viac slobody a voľnosti, zmeňte prácu!

U nás v RE/MAX  nájdete to, po čom ste tak dlho túžili:

 

-          Viac voľného času

-          Finančnú nezávislosť

-          Príležitosť pre kariérny i osobný rast

-          Podporu od kolegov

-          a rôzne iné benefity, ktoré inde nedostanete

 

Práca realitného makléra v našej sieti RE/MAX však nie je pre každého. Našich kolegov si poctivo a svedomito vyberáme. Výhody, ktoré pre vás máme nie sú len tak – pre nič za nič. Každý si ich musí zaslúžiť, a to na základe svojej práce a výsledkov. Snažíme sa hrať fair-play, pretože, ako iste viete, nič nie je zadarmo. Nie sme prísni, no nie sme ani benevolentní voči tým, ktorí chcú iba výhody namiesto poctivej práce. Našich kolegov motivujeme, navzájom sa podporujeme a pomáhame si tak, aby sme dosahovali spoločné ciele.

 

RE/MAX je lídrom na svetovom trhu s nehnuteľnosťami a to isté platí aj o slovenskom realitnom trhu. Okrem nás tu pôsobia mnohé ďalšie realitné kancelárie. Niektoré z nich vznikli doslova zo dňa na deň a aj zo dňa na deň zanikli. Sú aj také, ktoré svojim maklérom sľubujú hory doly, avšak skutočnosť je mnohokrát iná.

 

Značka RE/MAX je vo svete obchodu s nehnuteľnosťami skutočne veľkým pojmom. Len u nás, na Slovensku ju pozná až 8 z 10 ľudí. Tradície, hodnoty a dodržiavanie etiky sú základnými piliermi, na ktorých bola postavená značka RE/MAX. Práve preto nám veľmi záleží na tom, aby v našom tíme boli spoľahliví, svedomití, pracovití, cieľavedomí a slušní ľudia, ktorí nás budú reprezentovať na každom kroku.

 

 

 

Ak chcete zmeniť zamestnanie a túžite po serióznej práci, pridajte sa k nám! Čaká na vás skvelý kolektív, zmysluplná práca, zaujímavá pláca, rôzne benefity a voľný čas, ktorý budete môcť využiť tak, ako sami chcete.

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.