Na kúpu chalupy nikdy nie je neskoro

Publikované: Streda, 6 Október, 2021 - 09:41,

Len pred nedávnom sa nám do služby prihlásila jeseň.

Krásna, romantická a farebná, ale aj chladná, sychravá i melancholická.

Či taká alebo onaká, najlepšie sa trávi na chalupe. Súhlasíte?

 

Ak ešte nemáte vlastnú chalupu a uvažujete nad jej obstaraním, v prvom rade by ste mali vedieť, že na jej kúpu nikdy nie je neskoro. Chalupa sa hodí tak na zimu, jar, leto, ako aj na jeseň. Navyše je jednou z najlepších možností, predovšetkým v týchto pohnutých pandemických časoch, kedy nevieme, či sa opäť nezatvoríme medzi štyri steny. A ak k tomu dôjde, nie je nič lepšie, ako tráviť čas na chalupe, na čerstvom vzduchu, v náručí krásnej a čistej prírody. Okrem toho môžete svoju rekreačnú nehnuteľnosť využívať kedykoľvek budete chcieť. Stane sa vaším balzamom na dušu hlavne vtedy, keď budete túžiť po úteku od každodenných starostí a stresov.

 

 

 

RE/MAX – najväčšia sieť realitných kancelárií na svete má vo svojej ponuke niekoľko zaujímavých, exkluzívnych i cenovo dostupných chalúp, chát a iných rekreačných objektov na predaj alebo prenájom. Stačí, ak si na našej webovej stránke www.remax-slovakia.sk vo vyhľadávaní zvolíte položku „Chaty a chalupy“ a následne si vyberiete to, čo sa vám bude najviac páčiť.

 

Pri výbere chaty alebo chalupy musíte vedieť, čo naozaj chcete. Medzi našimi klientmi sa nájdu takí, ktorí by boli najradšej „odrezaní od sveta“. To znamená, že hľadajú chalupu niekde na okraji obývanej obce alebo osady, v blízkosti lesa alebo vodných tokov. Potom tu máme klientov, ktorým vyhovuje okolitá príroda a zároveň im nevadí malé obývané priestranstvo. Existuje ešte aj tretia skupina klientov, ktorá obľubuje turistami vyhľadávané lokality s hustejšou zástavbou rekreačných objektov, a to napríklad v blízkosti hôr, vodných nádrží či národných parkov.

 

Vybavenosť chaty alebo chalupy, prístupová cesta, inžinierske siete, občianska vybavenosť a dostupnosť danej lokality a v neposlednom rade aj cena, to všetko sú bežné parametre, ktoré zaujímajú každého kupujúceho alebo nájomcu rôznym spôsobom. Aj pri výbere rekreačných objektov platí staré známe porekadlo: „Koľko ľudí, toľko chutí“. V praxi sa stretávame s klientmi, ktorí chcú vyslovene nezariadenú chalupu v pôvodnom stave. Postupne si ju chcú prerobiť vo vlastnom štýle a popritom aktívne relaxovať s kladivom v ruke. Takisto máme klientov, ktorí si chcú zbaliť kufre a ihneď si užívať víkendy a dovolenky vo vlastnej chate bez toho, aby v nej akokoľvek majstrovali. Nuž, proti gustu žiaden dišputát. Každý si nakoniec vyberie to, k čomu ho srdce ťahá...

 

Ak ste sa našli medzi našimi súčasnými klientami alebo máte záujem o iný druh rekreačnej nehnuteľnosti, kontaktujte našich RE/MAX expertov, ktorí vám radi pomôžu vybrať vaše víkendové i sezónne hniezdočko.

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.