Poistenie nehnuteľnosti: Zabezpečte si svoj majetok s pomocou RE/MAX

Publikované: Streda, 7 Jún, 2023 - 09:52,

Nevyspytateľné počasie, nepriaznivá klimatická situácia, zlodeji a vandali. To sú nepriatelia, ktorí môžu poškodiť ľudský život aj majetok. V tomto článku si povieme viac o ochrane majetku, ktorý dokážete účinne ochrániť vďaka dobre nastavenému a spoľahlivému poisteniu.

 

Realitné kancelárie RE/MAX a naši realitní makléri – partneri predaja sú špecialisti na predaj nehnuteľností a okrem štandardných realitných služieb, vám v spolupráci s našimi finančnými partnermi, vedia pomôcť aj s poistením nehnuteľnosti a domácnosti.

 

Poistenie nehnuteľností je neodmysliteľnou súčasťou správy a zabezpečenia vášho majetku. Prinášame vám 4 hlavné výhody a dôvody, kvôli ktorým by ste s poistením vášho majetku nemali váhať už ani na sekundu.

 

Ochrana pred požiarom a prírodnými katastrofami

Poistenie nehnuteľností poskytuje ochranu pred rôznymi neočakávanými udalosťami, rizikami a nebezpečenstvami, ako napríklad požiare, búrky, povodne, zemetrasenia a iné prírodné katastrofy. V prípade, že sa niečo z uvedeného stane a vaša nehnuteľnosť bude následkom požiaru či prírodného živlu poškodená, poistenie vám môže pomôcť pokryť náklady na opravy a obnovu. Práve preto vám poistenie nehnuteľnosti poskytne pocit istoty a bezpečia za každého počasia.

 

Ochrana pred krádežou a vandalizmom

Nehnuteľnosti zvyknú byť veľkým lákadlom pre zlodejov a vandalov. Poistenie nehnuteľností vám poskytuje ochranu proti krádeži a vandalizmu, ktoré môžu spôsobiť vážne škody na vašej nehnuteľnosti. Ak sa stanete obeťou týchto trestných činov, poistenie vám pomôže pokryť náklady na opravy domu či bytu, ako aj náhradu ukradnutých vecí, najmä cenností.

 

 

Zodpovednosť voči tretím osobám

Poistenie nehnuteľností zahŕňa aj zodpovednosť voči tretím osobám. To znamená, že ak sa niekto na alebo vo vašej nehnuteľnosti zraní a vy ste za túto udalosť zodpovední, poisťovňa vám preplatí náklady na lekárske ošetrenie a súvisiace nároky tretej osoby. Je to dôležité hlavne vtedy, ak tretia osoba na vás podá žalobu, pretože náklady na právne zastupovanie alebo vymáhanie odškodného môžu dosiahnuť vysoké sumy.

 

Pocit bezpečia a istoty

V neposlednom rade, vďaka poisteniu nehnuteľnosti môžete spokojne a pokojne žiť s vedomím, že ak sa niečo zlé a neočakávané stane, budete mať podporu a pomoc pri riešení vzniknutej situácie. Tento pocit istoty je neoceniteľný a umožňuje vám sústrediť sa na omnoho dôležitejšie veci vo vašom živote.

 

Ak kupujete nehnuteľnosť v RE/MAX, neváhajte a dopytujte u svojho realitného makléra – partnera predaja doplnkové služby poistenia nehnuteľnosti, ktoré vám sprostredkuje s našimi renomovanými finančnými partnermi.

 

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.