Predávajte, kupujte a prenajímajte s RE/MAX v roku 2023

Publikované: Pondelok, 6 Február, 2023 - 14:06,

Máme za sebou prvý mesiac v roku, ktorý ubehol ako voda. Ani sa nenazdáme a takto podobne presviští aj rok 2023. Ak si chcete tento rok zapamätať na celý život, urobte veľký krok a predajte, kúpte alebo prenajmite nehnuteľnosť s RE/MAX.

 

Časy sa menia, ale RE/MAX nie! V našej sieti realitných kancelárií nájdete stále kvalitné služby, ktoré oceňujú stovky klientov po celom Slovensku. Sme radi, že nasledujeme našich zahraničných kolegov, ktorí sa naprieč kontinentmi usilujú predávať, kupovať a prenajímať nehnuteľnosti tak, aby bol na konci vždy spokojný a usmievaný klient, ktorý opakovane siahne po našich realitných službách a ktorý ich bude odporúčať ďalej svojim známym.

 

Keďže žijeme hektickú dobu, v ktorej jedna kríza strieda ďalšiu, nemôžeme sa prestať starať o našich klientov, ktorí majú záujem o predaj, kúpu či prenájom rezidenčných, komerčných a rekreačných nehnuteľností. Bez ohľadu na to, aké sú cenovky nehnuteľností, sme tu pre všetkých, ktorí zamýšľajú zmenu v oblasti bývania alebo sťahovania. Naši realitní makléri – partneri predaja a majitelia realitných kancelárií poctivo pracujú na tom, aby vám aj v novom roku poskytli kvalitné, jedinečné, cenovo dostupné a férové služby.

 

 

Ak máte záujem o predaj nehnuteľnosti, stále sa vám to oplatí aj napriek tomu, že ceny mierne klesli. Pri dobre nastavenej cenovej stratégii dokážete v spolupráci s našimi realitnými expertmi predať nehnuteľnosť omnoho výhodnejšie. V RE/MAX ako jediní používame referenčný systém predaja, vďaka ktorému vieme predať nehnuteľnosť solventným a spoľahlivým záujemcom rýchlejšie, bezpečnejšie a výhodnejšie než konkurencia. Okrem toho máme vlastnú cenovú politiku a komparáciu cien nezaloženú na dohadoch alebo inzerátoch, ale na základe skutočných analýz a štatistík z praxe.

 

V prípade, že sa rozhodnete pre kúpu nového bývania, neváhajte a využite priaznivejšie obdobie zlacňovania nehnuteľností. S dôverou sa obráťte na našich realitných maklérov a realitné kancelárie RE/MAX aj v prípade prenájmu nehnuteľností. Kedykoľvek sme tu pre vás, aby sme uspokojili vaše požiadavky a túžby lepšie, ako ktokoľvek iný.

 

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.