Realitný trh sa nezastavil

Publikované: Nedeľa, 22 Marec, 2020 - 17:02,

Vážení klienti,

 

udalosti posledných týždňov súvisiace s pandémiou koronavírusu značne skomplikovali rad služieb ponúkaných v Slovenskej republike a v zahraničí. Napriek tomu sme Vám pripravení naďalej poskytovať servis tej najvyššej kvality. Naši makléri majú kapacitu a priestor riešiť s Vami všetky požiadavky, ktoré v tejto dobe môžu nastať, a to prostredníctvom online nástrojov.

 

RE/MAX a naši realitní makléri sú pripravení Vám pomáhať vo všetkých otázkach, ktoré Vám môžu napadnúť.

 

Všeobecné realitné poradenstvo

  • Ak sa chystáte predať svoju nehnuteľnosť a neviete, ako sa bude trh vyvíjať.
  • Ak sa obávate, že Vaša nehnuteľnosť stratí v najbližších týždňoch a mesiacoch na hodnote a riešite jej predaj.
  • Ak sa chystáte naopak kúpiť nehnuteľnosť a neviete, či sa nezmenia podmienky s ohľadom na rodinný rozpočet.
  • Ak sa chystáte kupovať a uvažujete, aký vplyv bude mať situácia na vývoj cien nehnuteľností.
  • Ak hľadáte prenájom a obávate sa, že za súčasných podmienok to bude zložité.
  • Ak chcete naopak prenajať nehnuteľnosť a neviete, ako to zariadiť.

 

Citlivé realitné poradenstvo

  • Ak sa kvôli aktuálnym udalostiam dostávate do problémov s nájmom.
  • Ak sa naopak obávate, že Vám nájomníci prestanú platiť nájom a chcete túto situáciu včas riešiť.
  • Ak Vám aktuálne hrozí, že sa dostanete do problémov s platbami a potrebujete pomoc s financovaním, refinancovaním alebo inou činnosťou.

 

Ďalšie aktivity, ktorých sa obmedzenia netýkajú:

  • Homestaging a príprava nehnuteľnosti na predaj.
  • Marketingové stratégie,
  • komunikácia s úradmi a bankami (čiastočne možno vykonávať cez online nástroje),
  • kataster nehnuteľností,
  • mnohé ďalšie aktivity, ktoré nie sú v rozpore s bezpečnostnými opatreniami.

 

Môže sa zdať, že sa život na ďalšie týždne zastaví, ale nie je to pravda. Situácia sa mení, ľudia sa ju učia vyhodnocovať a veľmi rýchlo sa prispôsobujú. Aj napriek istým ťažkostiam, ako je nutné obmedzenie osobného kontaktu a nútené dočasné uzavretie našich realitných kancelárií, je všetkých 230 maklérov siete RE/MAX pripravených vhodným spôsobom – so zreteľom na Vaše zdravie a dodržiavanie vládou vydaných obmedzení, ihneď riešiť Vaše potreby.

 

 

Vďaka diaľkovému prístupu do katastra nehnuteľností, sme schopní zabezpečiť veľmi presné dáta o nehnuteľnosti, veľkosti pozemku, zastavanej ploche a podobne. Vďaka online mapám vieme overiť okolie z hľadiska dostupnosti, občianskej vybavenosti a dopravnej situácii. Vďaka cenovým mapám sme zase schopní overiť relevantné ceny v okolí. A vďaka všetkým týmto nástrojom sme schopní oceniť Vašu nehnuteľnosť len na základe zaslaných fotografií úplne rovnako, ako keby sme boli na obhliadke osobne.

 

Kupujúci iste ocenia virtuálne a video obhliadky, ktorým ako sieť venujeme posledné dva roky veľkú pozornosť. Je takisto možné sa telefonicky dohodnúť s maklérom na doplnenie ďalších vizuálnych nástrojov, ktoré klientom pomôžu s lepšou orientáciou pri rozhodovaní o výbere nehnuteľnosti.

 

Uvedomujeme si, že tieto dni sú zložité a náročné. Budeme robiť všetko pre to, aby sme vám pomohli toto obdobie čo najlepšie prekonať. Veríme, že spoločne s nadhľadom a zodpovedným prístupom toto obdobie čoskoro prekonáme.

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.