RE/MAX – značka overená časom a spokojnými klientami

Publikované: Streda, 3 Máj, 2023 - 11:52,

Ponuka realitných kancelárií je dnes veľmi široká nielen u nás, ale v každom kúte sveta. A všade tam, od Ameriky, cez Európu, Áziu, Austráliu i Oceániu až po Afriku, nájdete pobočku RE/MAX. Uvedomujeme si, že je náročné vybrať si vhodnú realitnú kanceláriu, s ktorou by ste sa rozhodli predávať, kupovať či prenajímať nehnuteľnosť. Rozhodnutie je vždy len a len na vás, avšak pomôcť by vám mohli tri dôležité motivátory – silná značka, skúsenosti a spokojní klienti. RE/MAX je váš realitný partner, ktorý spĺňa všetky tieto požiadavky a je pripravený vám pomôcť vyriešiť otázku bývania i komerčných priestorov.

 

Zakladateľ RE/MAX David Liniger si dávno uvedomoval, že realitné kancelárie by mali byť založené na dôvere, etike a profesionalite. Na základe toho vznikla celosvetová sieť realitných kancelárií RE/MAX, ktorá dnes pôsobí v 110 krajinách sveta.  

 

RE/MAX sa pýši nielen bohatým počtom realitných maklérov, ktorých je viac ako 130 tisíc, ale s hrdosťou a pokorou môže deklarovať, že ide o tých najlepších partnerov predaja na realitnom trhu. Skúsenosti, najmodernejšie technológie, inovatívne postupy a tisícky spokojných klientov sú našou najlepšou vizitkou.

 

RE/MAX je overená značka

 

Akákoľvek realitná kancelária s overenou značkou RE/MAX ponúka klientom istotu kvality a dlhoročného pôsobenia na trhu s nehnuteľnosťami. RE/MAX pôsobí na trhu už desiatky rokov a počas nich získal povesť dôveryhodnej a spoľahlivej značky. Naše realitné kancelárie vám vďaka tomu garantujú profesionálny prístup, kvalitné služby a ochranu vašich záujmov.

 

 

So silou značky vám takisto vieme poskytnúť výhody spolupráce, ako je napríklad široká ponuka nehnuteľností, bohaté skúsenosti s kúpou, predajom a prenájom nehnuteľností, poskytovanie vysokokvalitných a odborných realitných služieb či slušný a priateľský prístup. Naši klienti sa môžu spoľahnúť, že preňho budeme vždy hľadať najlepšie možné riešenie a že mu poradíme v každej neľahkej situácii.

 

Spokojní klienti RE/MAX

 

Realitné kancelárie RE/MAX sa najviac zo všetkého sústreďujú na spokojnosť svojich klientov. Spokojní klienti sú pre nás dôležití, pretože ak sú spokojní, znamená to, že sme splnili ich očakávania a že sme im zabezpečili úspešný a bezproblémový proces kúpy, predaja alebo prenájmu. Klienti si zvyčajne vyberajú realitné kancelárie na základe odporúčaní alebo na základe dobrej povesti. Preto sme nesmierne vďační, že sa okruh našich klientov neustále zväčšuje a s ním úmerne rastie aj ich spokojnosť.

 

--

 

Ak na vás vyskakujú realitné kancelárie z každého rohu a neviete si vybrať, stavte na spoľahlivosť, renomé, skúsenosti a dlhý rad spokojných klientov, ktorých nájdete v RE/MAX.

 

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.