Spolupráca RE/MAX a Svet Mobility

Publikované: Pondelok, 2 November, 2015 - 13:28, RE/MAX Prosperity

Dňa 22.10. sme sa zúčastnili Prvej informačno-umeleckej dielničky v Kováčovej, zastrešovanej občianskym združením Svet Mobility, ktoré prispieva k tejto spolupráci okrem poskytovania informácii z oblasti ZŤP a poradenstva o štátnych príspevkoch aj s možnosťou bezplatného návrhu riešenia bezbariérovosti vo vybranej nehnuteľnosti. Za kanceláriu RE/MAX Prosperity sme boli oslovení s cieľom informovať o možnostiach poskytovania služieb hendikepovaným osobám (ZŤP), ich rodinám a opatrovateľom pri obstarávaní nového bývania.

 

RE/MAX prispieva k tejto spolupráci formou svojich jedinečných služieb, a to predajom alebo kúpou bez zaťaženia klienta pri vybavení potrebných dokumentov. Pre hendikepovaných je to obrovská pomoc, pretože najväčšou zábranou sú fyzické bariéry, ktoré im pri tejto činnosti stoja v ceste. Pravé z toho dôvodu ich individuálne požiadavky a potreby RE/MAX rieši v pohodlí ich domova.

 

Prežili sme príjemné popoludnie, kde sme sa okrem informovania potenciálnych klientov venovali aj deťom a ich tvorivému rozvoju kreatívnych zručností a jemnej motoriky. Dielnička sa niesla v podtóne nadchádzajúcich jesenných sviatkov. Táto akcia na čele s Michaelou Scherhaufer a spoluorganizátorom ŠLÚ Marína bola zameraná na všetkých a najmä na to, aby sa detičky spolu so svojimi rodičmi zabavili a dospelí získali informácie, ku ktorým sa bežne nedostanú. Deti mali veľkú radosť zo svojich výrobkov, ktorými potom obdarovali svojich najbližších a zástupcov spoločností, podieľajúcich sa na skvalitnení ich života. Našimi najväčšími favoritkami medzi deťmi boli Lucka Klubertová a Henrieta Borowiecka, ktoré využili svoju kreativitu pri maľovaní na tvár a vytváraní rôznych výrobkov – aj ony sa stali držiteľkami niekoľkých z nich.

 

Zástupcovia firiem, ktoré radili v oblasti kúpy či predaja nehnuteľností, zdvíhacích zariadení pre imobilných, špeciálnych kočíkov, či invalidných vozíkov, sa nádherne dopĺňali s ľuďmi, ktorí prišli poradiť zo VŠZP, ÚPSVaR, na čo všetko má pacient nárok. Nechýbali ani zástupcovia z Červeného kríža, Slovenskej asociácie logopédov či komory fyzioterapeutov, ktorí poukazovali, aké dôležité je cvičenie aj po skončení kúpeľnej liečby a ako sa zábavným spôsobom dá rozvíjať jemná motorika.

 

Už teraz sa tešíme sa na budúce akcie organizované občianskym združením Svet Mobility, ktoré nás obohatia o nové nezabudnuteľné zážitky s tými, ktorí vedia byť v tejto rýchlej dobe neskutočne vďační za čas, ktorí s nimi strávime.

 

Michaela Scherhaufer - Občianské združenie Svet Mobility

Mgr. Karin Bartošková, RE/MAX Prosperity

Branislav Struhár, RE/MAX Prosperity

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

 

 

Fotografie z akcie:

Realitná kancelária RE/MAX Prosperity, Bratislava

Realitná kancelária RE/MAX Prosperity, Bratislava

Realitná kancelária RE/MAX Prosperity, Bratislava

Realitná kancelária RE/MAX Prosperity, Bratislava

Realitná kancelária RE/MAX Prosperity, Bratislava

RE/MAX ProsperityRealitná kancelária RE/MAX Prosperity, Bratislava

Venujte svoj čas radšej rodine, blízkym a starosti s predajom vašej nehnuteľnosti nechajte na nás. Sme tu pre vás v pracovných hodinách od 10:00 do 17:00 hod. samozrejme, že sme vám k dispozícii aj mimo pracovnej doby, kedykoľvek nás kontaktujte na našich telefónnych číslach.