Vyberte si z viac ako 1500 nehnuteľností v ponuke RE/MAX

Publikované: Piatok, 19 Február, 2021 - 10:19,

Plánujete si tento rok kúpiť vlastné bývanie alebo máte záujem o prenájom?

Nemusíte ich prácne hľadať krížom-krážom na rôznych stránkach.

Jednoducho si vyberte váš vysnívaný byt, rodinný dom alebo chalupu u nás v RE/MAX!

 

Stačí, ak si našej webovej stránke pozriete aktuálnu ponuku, kde na vás čaká vyše 1500 nehnuteľností rôznych druhov a z rôznych kútov Slovenska. Okrem tuzemských nehnuteľností si u nás môžete kúpiť alebo prenajať nehnuteľnosť aj v zahraničí, pretože RE/MAX je najväčšou sieťou realitných kancelárií s pôsobnosťou vo vyše 100 krajinách sveta.

 

 

Vyhľadávanie nehnuteľnosti v našom webovom systéme je skutočne veľmi jednoduché a zvládne ho úplne každý. Všetky ponúkané nehnuteľnosti si môžete pozrieť nielen na skutočných fotografiách, ale  aj na mape. Rozšírené vyhľadávanie vám ponúka bohaté možnosti, vďaka ktorým si viete vyklikať presne to, čo potrebujete.

 

Okrem základných možností výberu typu nehnuteľnosti, lokality, orientačnej ceny a veľkosti nehnuteľnosti, si môžete vybrať aj druh objektu (v závislosti od stavebného materiálu), jeho aktuálny stav (či ide o novostavbu, nehnuteľnosť po rekonštrukcii, staršiu nehnuteľnosť a podobne), vlastníctvo (či ide o osobné alebo družstevné), výber poschodia a ďalšie vlastnosti a výhody, medzi ktoré patrí napríklad garáž, parkovacie státie, výťah, balkón a iné.

 

Po zadaní všetkých parametrov si môžete vybrať nehnuteľnosť, ktorá vás najviac oslovila. V podrobnom opise ponuky nájdete všetky potrebné informácie, fotografie, ako aj kontakt na realitného makléra, ktorý vám vo všetkom poradí a s ktorým budete realizovať kúpu alebo prenájom. Pri ponukách nehnuteľností na predaj u nás nájdete aj veľmi praktickú pomôcku – hypokalkulačku, vďaka ktorej si môžete veľmi rýchlo a jednoducho vypočítať výšku predpokladanej splátky hypotéky. To všetko a ešte viac vás čaká na našom webe alebo v pobočkách po celom Slovensku.

 

Vyberte si vašu nehnuteľnosť v RE/MAX a doprajte si bývanie, s ktorým budete určite spokojní!

 

Ak vás naša ponuka, či už na pozíciu partnera predaja alebo franšízistu zaujala, kontaktujte nás!

Ak si chcete kúpiť nehnuteľnosť v meste, pozrite si aktuálnu ponuku RE/MAX a v prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.