Vybudujte svoju vlastnú firmu na pevných základoch!

Publikované: Utorok, 19 Jún, 2018 - 14:55, RE/MAX Slovakia

Budúcnosť je miesto kam sa uberáme stráviť zvyšok svojho života. Každodenné výkony sú tehly, z ktorých ho budujeme.“ Autorom tejto myšlienky je americký spisovateľ, predajca a motivačný rečník Zig Ziglar, ktorý nás môže naladiť na vlnu pozitívnych myšlienok o budovaní budúcnosti v podobe vlastného podnikania.

Aká je momentálna situácia, v ktorej sa nachádzate? Ste so svojou prácou spokojní, alebo vás už nebaví a neprináša vám radosť?

Chceli by ste mať pod kontrolou svoju budúcnosť?

Tak postavte si svoju vlastnú firmu, v ktorej budete sami sebe pánom, budete sa môcť realizovať, sami určovať priority, plánovať čas a kde bude za vami vidno hmatateľné výsledky! Zobúdzajte sa každým ránom s tým, že sa do práce tešíte a choďte každý večer spať s pocitom finančnej nezávislosti a slobody! Zoberte opraty do vlastných rúk a vykročte za svojím cieľom hneď teraz, lebo už včera bolo neskoro...

podnikajte s RE/MAX

 

Čo k tomu potrebujete?

Tak ako pri stavbe domu, budete v prvom rade potrebovať vhodný pozemok – zelenú lúku. Tým pozemkom bude vaše odhodlanie ísť za svojím snom a takisto výber oblasti vášho pôsobenia, ktorým je obchod s nehnuteľnosťami, čiže realitný trh. Ak už máte pozemok, potrebujete stavebný plán, ktorý nielen navrhne, ale aj komplexne zrealizuje váš poskytovateľ franšízy. Budovanie sa tým môže začať, a to na pevných základoch silnej značky, akou je najvýznamnejšia sieť realitných kancelárií RE/MAX.

Ostatný materiál od tehál až po strešnú krytinu vám v podobe know-how, stratégie, školení, mentorovania, stáží, marketingovej podpory a neustálej pomoci poskytne váš partner RE/MAX, ktorý je lídrom v pravom zmysle tohto slova.

Poďte s nami do toho! Podnikajte pre seba, ale nie sami! Staňte sa súčasťou dynamického tímu, ktorý predáva najviac realít na svete.

Tešíme sa na vás!

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.