Zariaďujeme dvojizbový byt – útulne a minimalisticky

Publikované: Pondelok, 3 Apríl, 2023 - 09:43,

Vedeli ste, že dvojizbové byty patria k najobľúbenejším na trhu?

Podľa štatistík je tento trend dlhodobý a dodnes aktuálny.

Dvojizbáky sú prevažne byty s malými miestnosťami, ktoré sú vhodné pre páry, jednotlivcov alebo rodinu s malým dieťaťom.

 

Zariaďovanie bytu s dvomi izbami tak, aby bol v závere útulný a minimalistický, môže byť skutočnou výzvou pre každého. Keďže kreativite a nápadom sa medze nekladú, v kombinácii s praktickými riešeniami môžete dosiahnuť, aby bol váš byt nielen útulný, ale i pohodlný a funkčný. 

 

 

Ako prvé začnite s výberom vhodného nábytku. V závislosti od veľkosti a dispozície miestnosti si vyberajte štýlový a funkčný nábytok v modernom, napríklad škandinávskom dizajne. RE/MAX odporúča, aby ste siahli po nábytku, ktorý má niekoľko funkcií a môžete ho využiť na rôzne účely. Medzi takýto druh nábytku patrí napríklad posteľ alebo sedačka s úložným priestorom, rozťahovacia pohovka, skladací stôl, stolík, police či knižnice.

 

V malom priestore je veľmi dobré, ak máte dostatok úložného priestoru, ktorý je elegantne schovaný, respektíve zamaskovaný v štýlovom vzhľade. Snažte sa využiť každý priestor, avšak nie tak, aby ste si byt zapratali úplne. Dvojizbové byty sú využité najmä ako obývačka a spálňa. Izby si zariaďte tak, aby ste v jednej mohli plnohodnotne relaxovať a tráviť čas počas dňa a v druhej spať, prípadne aj pracovať.

 

Pri zariaďovaní malého bytu odporúčame poriadne sa vyhrať s farbami. Práve farby majú veľký vplyv na atmosféru bytu. Zvoľte preto jemné a svetlé farby, ktoré zväčšia celkový priestor bytu i jednotlivých miestností. Sýtejšie farby sa odporúčajú len pri drobných kusoch nábytku a hlavne pri dekoráciách a bytových doplnkoch.

 

Okrem toho je veľmi dôležité aj vhodné osvetlenie. Ideálne je prírodné svetlo, avšak nie v každom byte ho je dostatok. Vyberte si preto elegantné a pôsobivé svietidlá, ktorého intenzitu môžete meniť podľa potreby alebo nálady.

 

Ak v duchu zariaďujete svoj dvojizbový byt, ktorý ešte nemáte, avšak veľmi po ňom túžite, kontaktujte našich RE/MAX realitných maklérov, ktorí vám s kúpou alebo prenájmom vysnívaného bytu veľmi radi pomôžu.

 

 

Potrebujete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás.

Viac článkov o realitách si môžete prečítať na našom realitnom blogu. Ak ste si prečítali článok až do konca a téma vás zaujala a túžite po kariére a lepšom finančnom ohodnotení – s RE/MAX to môžete dosiahnuť.

Podnikajte pre seba ale nie sami. Buďte úspešní, buďte RE/MAX.

Spoločnosť RE/MAX Vám v spolupráci s Finvia Group prináša exkluzívny produkt Hypotéka Plus, s množstvom výnimočných benefitov. Teraz je naozaj ten najlepší čas!

RE/MAX Slovakia

Nadšenie pre maximálne uspokojenie potrieb zákazníkov je hlavným dôvodom, prečo sieť RE/MAX rastie nepretržite už viac ako 40 rokov. Naša stratégia už uspela vo viac než 110 krajinách sveta - krajinách s odlišnými ekonomickými, kultúrnymi i obchodnými podmienkami.